Gyöngyös Taxi Kapcsolat

Your City, Your Taxi - Gyöngyös Taxi

Sms előrendelés

Jognyilatkozat


A www.gyongyostaxi.hu website felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában az Irodaház Taxi Bt. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.


A www.gyongyostaxi.hu főoldalára mutató linket bárki, elhelyezhet saját felületén, de csak link oldalakon és egyéb témába vágó weboldalon. Belső oldalakra mutató linkek is csak úgy helyezhetők el, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a Gyöngyös Taxi oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.


Az oldalon leírt szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlat tételnek. A Gyöngyös Taxi szolgáltatásait telefonon vagy sms-ben lehet megrendelni. Ezen megrendelések akkor válnak élővé, ha ügyfélszolgálatunk visszaigazolja a megrendelőnek a fuvarra szóló megrendelését.